6 Mart 2014 Perşembe

Ahududulu Yaş Pasta Tarifi

Badem kek katmanları için
325g sade un
25g mısır unu
4 ½ çay kaşığı kabartma tozu
Oda sıcaklığında, 225 g yağ,
400g altın pudra şekeri
1 çay kaşığı vanilya
2 tatlı kaşığı badem özü
 Hafif çırpılmış 5 orta yumurta akı,
300 ml süt

Ahududu krem ​​peynir buzlanma için
Oda sıcaklığında, 300 gr yağı,
625 g'lik pudra şekeri
450g tam yağlı krem ​​peynir
300g çekirdeksiz ahududu reçeli
kırmızı hamurlu gıda boyası 180C/160C fan / gaz 4 ısı fırın. Gres 3 x 20cm yuvarlak pasta kutuları ve çizgi parşömen ile üsleri, parşömen yağlama, çok. Bir kapta birlikte unu, mısır unu, kabartma tozu ve cay kaşığı tuz, sonra kenara karıştırın. Büyük bir kapta tereyağını koyun ve pürüzsüz ve kremsi kadar yaklaşık 3 dakika çırpın. Pudra şekeri ekleyin ve hafif ve kabarık kadar yaklaşık 5 dakika çırpın. Özü ekleyip birleştirmek için karıştırın. Tamamen kombine kadar dayak, bir anda yumurta beyazı biraz ekleyin. Süt ile dönüşümlü, ancak başlangıç ​​ve un ile terbiye, 3 eklemeler un karışımı elemek. Yavaşça dışarı tesviye, eşit hazırlanan teneke arasındaki karışımı Böl. 25-30 dakika, ya da geri hafifçe dokundu kek yaylar kadar pişirin. Tamamen soğuması için bir tel raf üzerine ters çevrilerek önce kek 10 dakika için teneke içinde soğumaya bırakın. Sünger soğutmalı pasta ile çalışırken bu yüzden dikkat, oldukça hassas. Buzlanma için, ışık ve kremsi kadar yaklaşık 3 dakika tereyağı yendi. Tamamen kombine kadar, pudra şekeri, bir seferde biraz ekleyin. Hafif ve pürüzsüz kadar buzlanma yendi, sonra krem ​​peynir ve yarım reçel ekleyin. Daha ince daha size heyecan almak gibi overmix yok - sadece pürüzsüz kadar karıştırın. Bir servis tabağına ilk kek koyun ve üst üzerinde buzlanma tabakası yayıldı. Sonra buzlanma üzerinde eşit yarım kalan reçel yayıldı. İkinci kek ile tekrarlayın ve nihayet üstüne üçüncü kek yerleştirin. Bir palet bıçağı kullanarak donma ince bir tabaka ile tüm pastanın dışını kapsayacak ve dekorasyon için buzlanma hazırlık yaparken buzdolabına koyun. 3 küçük kaseler arasında kalan buzlanma bölün. Olduğu gibi üçüncü kase bırakarak, kase biri ve başka bir kase için yaklaşık 1 çay kaşığı boyama yaklaşık ½ çay kaşığı kırmızı hamurlu renklendirme ekleyin. Sen açıkça farklı renklerle donma üç kase istiyorum. Kek dekore etmek, küçük yuvarlak boru ucu ile donatılmış bir boru torbaya her buzlanma koydu. Pasta dibinde karanlık ile, her rengin 2 pasta donma boru 6. noktalar. Sağa buzlanma smear bir çay kaşığı veya küçük palet bıçak kullanın. Pasta etrafında boru gibi renkli bir girdap içinde mezun böylece bir nokta yukarı hareket, boru işlemi tekrarlayın. Top, boru dış çevresindeki koyu pembe noktalar 2 yüzük, orta pembe noktalar 2 halkaları ardından aynı şekilde buzlanma, yayma, ve ortada hafif buzlanma ile bitirmek. Soğutulmuş kadar 3 gün boyunca devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder