4 Mart 2014 Salı

Çilek Kremalı Kek Tarifi

1/2 su bardağı (1 çubuk)
tuzsuz tereyağı, oda sıcaklığı,
 artı tava için daha fazla
 1 1/2 su bardağı çok amaçlı un
 (gezdirilir ve tesviye), artı tava için daha fazla Kabartma tozu 2 çay kaşığı 1/2 çay kaşığı tuz 1 su bardağı şeker 2 büyük yumurta artı 2 büyük yumurta sarısı 1/2 çay kaşığı saf vanilya özü 1/2 su bardağı süt £ 1 çilek, Soyulmuş ve ince dilimlenmiş 1 çay kaşığı tatsız jelatin (a 1/4-ounce zarftan) 1 1/2 su bardağı krema


AŞÇI NOTU

Hiçbir şey oldukça kolay olan bu ama dikkat çekici büyük çilek tatlı gibi yaz diyor. Daha da iyisi, bir gün kadar buzdolabında sabırla bekleyebilir.

ADIM 1

350 derece fırın. Tereyağı 8 inç yuvarlak kek kalıbına alt ve parşömen kağıdı ile hattı. Tereyağı ve un kağıt ve yanlar. Bir kapta, un, kabartma tozu ve tuzu birlikte fırçalamak; kenara koyun.


ADIM 2 Yüksek hızlı bir elektrikli karıştırıcı kullanarak, ışık ve kabarık kadar geniş bir kapta tereyağı ve 1/2 su bardağı şekeri çırpın. Her eklemeden sonra iyice yenerek, yumurta sarısı ve bir kerede ekleyin. Vanilya yendi. Üzerinde düşük mikser ile dönüşümlü başlayan ve un karışımı ile biten, 2 3 parça ve süt un karışımı ekleyin; kombine sadece kadar karıştırın. Hazırlanan tavada meyilli yayıldı. BU ADIMDA: Un Tedbir Nasıl

AŞAMA 3 Kek merkez takılı bir kürdan temiz, 30 ila 35 dakika gelene kadar pişirin. Pan 10 dakika içinde serin, tamamen soğuması için bir tel raf üzerine ters çevirin. Yatay yarısında bir tırtıklı bıçak, bölünmüş pasta kullanılarak; yer alt yarısı, kesilmiş tarafı yukarı, bir servis tabağına.

BU ADIMDA: Bir Layer Cake seviye ve Nasıl Split
AŞAMA 4 Tepesi olun: Büyük bir kapta, çilek birleştirmek ve 1/4 su bardağı şeker, bir kenara koyun. Küçük bir tencerede 2 yemek kaşığı soğuk su koyun, ve jelatin serpin; 5 dakika yumuşamasını sağlar. Çok düşük ateşte tencere koyun ve jelatin eriyene kadar karıştırın. Ateşten alın, soğumaya bırakın.

AŞAMA 5 Bir elektrikli karıştırıcı kullanarak, çok yumuşak doruklarına formu kadar geniş bir kapta krema ve kalan 1/4 su bardağı şekeri çırpın. Yumuşak doruklarına formu kadar dövdü; yendi ve yavaş yavaş jelatin karışımı eklemeye devam edin. AŞAMA 6 Alt kek tabakası üzerinde çilek yarım düzenlemek; krem ​​şanti yarısı üst, 1-inç sınır bırakarak. Kek üst yarısı Kapak, aşağı tarafı kesti. 1-inç sınır bırakarak, krem ​​şanti ile kalan top kek. Buzdolabında pasta ve kalan çilek ayrı ayrı, en az 1 saat (veya 1 gün). Servisten hemen önce, kekin üzerine çilek kaşık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder