200g (1 su bardağı sıkıca paketlenmiş) kahverengi şeker
185 ml tespit (3/4 su bardağı) süt
125g tereyağı, doğranmış
115g (3/4 su bardağı) kendi kendine kabaran un
75g (1/2 su bardağı) sade un
50g (1/2 su bardağı) kakao tozu
Hafifçe çırpılmış 3 yumurta,
Oda sıcaklığında ekstra 185g tereyağı,
345g (2 1/4 su bardağı) krema şeker karışımı
95g (3/4 su bardağı) malt süt tozu
1 çorba kaşığı süt,
ekstra
465g Maltesers
Ganaj
Ince doğranmış 300g koyu çikolata yemek pişirme,
125ml (1/2 su bardağı) krema kalınlaşmış
30g tereyağı
160 ° fırın. Tereyağı ile 20cm yuvarlak kek kalıbına yağlayın. Pişirme kağıdı ile hat taban ve yan.
Adım 2
Bir mikrodalga güvenli kase kahverengi şeker, süt ve tereyağı yerleştirin. 4-5 dakika veya tereyağı erir ve karışım pürüzsüz olana kadar, her dakika karıştırarak, yüksek üzerinde mikrodalga pişirin.
Aşama 3
Tereyağı karışımı içine kombine un ve kakao tozu fırçalamak için bir balon fırçalamak kullanın. Yumurta Çırpıcı. Hazırlanan tavaya dökün. Merkezine sokulan bir şiş temiz çıkana kadar 55 dakika pişirin ya. Tamamen soğuması için bir tel raf aktarmadan önce soğuması için 5 dakika tavada kenara koyun.
Aşama 4
Ganaş yapmak için, bir mikrodalga güvenli kase çikolata, krema ve tereyağı yerleştirin. 2-3 dakika ya da çikolata erir ve karışım pürüzsüz olana kadar, her dakika karıştırarak, yüksek üzerinde mikrodalga pişirin.
Aşama 5
Soluk ve kremsi kadar bir kapta tereyağı ilave yenmek için mikser de kullanabilirsiniz. Pudra şekeri, malt süt tozu ve kabarık kadar ekstra süt çırpın. 1 1/2 yemek kaşığı ganache çırpın.
Aşama 6
1 saat 30 dakika veya, kalın parlak ve sürülebilir kadar bir kenara kalan ganaş ayarlayın.
Aşama 7
Bu arada, yatay katmanlar halinde dört pasta kesmek için büyük bir tırtıklı bıçak kullanın. Bir tabakta pasta tabanını yerleştirin. Buzlanma üçte biri ile yayıldı. Pasta ile bitirme, kalan kek ve krema ile katman devam edin. Kapak ve 1 saat chill 30 dakika boyunca buzdolabında yer.
Aşama 8
Pasta üst ve yan üzerinde eşit ganaş yayıldı. Maltesers ile süsleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder