2 1/4 su bardağı çok amaçlı un
2 çay kaşığı kabartma tozu
1/2 çay kaşığı tuz
1/2 su bardağı tereyağı
2 1/2 su bardağı kahverengi şeker dolu
3 yumurta
1/2 çay kaşığı vanilya özü
3 (1 ons) kareler erimiş, çikolata şekersiz
1 su bardağı ekşi krema
1 su bardağı kaynar su
1/2 su bardağı tereyağı
1 su bardağı esmer şeker dolu
1/4 su bardağı süt
3/4 su bardağı pudra şekeri
Muhteşem Çikolatalı Yaş Pasta
- 350 derece F (175 derece C) Onceden fırın.
- Un, kabartma tozu ve tuzu birlikte eleyin. Kenara koyun.
- Geniş bir kapta, iyi karışık kadar 1/2 su bardağı tereyağı veya margarin ve 2 1/2 su bardağı kahverengi şeker yendi. Yumurtaları bir kerede ekleyin. Vanilya ve erimiş çikolata kareler yendi. 1/2 ekşi krema ekleyin ve sonra iyice karışana kadar tereyağı karışımına 1/2 kuru maddeler.
- Meyilli kalan ekşi krema ve kuru malzemeyi ekleyin. Kaynar suyu ilave edin.
- 35 dakika boyunca bir yağlanmış 9 X 13 inç tavada pişirin.
- Buzlanma önce serin 10 dakika olsun.
- Karamel Icing olun: Önce bir tencerede 1/2 fincan tereyağı eritin. 1 su bardağı kahverengi şeker ile karıştırın ve yaklaşık 2 dakika kaynatın. 1/4 su bardağı süt ilave edin ve bir taşım kaynatın. Soğuk su kabını yerleştirin ve pudra şekeri ilave edin. Pürüzsüz kadar karıştırmaya devam edin. Hala sıcak kek yayılmıştır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder