4 Mart 2014 Salı

Muhteşem Çikolatalı Yaş Pasta

2 1/4 su bardağı çok amaçlı un
 2 çay kaşığı kabartma tozu
 1/2 çay kaşığı tuz
 1/2 su bardağı tereyağı
 2 1/2 su bardağı kahverengi şeker dolu
 3 yumurta
 1/2 çay kaşığı vanilya özü
 3 (1 ons) kareler erimiş, çikolata şekersiz
 1 su bardağı ekşi krema
 1 su bardağı kaynar su
 1/2 su bardağı tereyağı
 1 su bardağı esmer şeker dolu
 1/4 su bardağı süt
 3/4 su bardağı pudra şekeri


Muhteşem Çikolatalı Yaş Pasta
  1. 350 derece F (175 derece C) Onceden fırın.
  2. Un, kabartma tozu ve tuzu birlikte eleyin. Kenara koyun.
  3. Geniş bir kapta, iyi karışık kadar 1/2 su bardağı tereyağı veya margarin ve 2 1/2 su bardağı kahverengi şeker yendi. Yumurtaları bir kerede ekleyin. Vanilya ve erimiş çikolata kareler yendi. 1/2 ekşi krema ekleyin ve sonra iyice karışana kadar tereyağı karışımına 1/2 kuru maddeler.
  4. Meyilli kalan ekşi krema ve kuru malzemeyi ekleyin. Kaynar suyu ilave edin.
  5. 35 dakika boyunca bir yağlanmış 9 X 13 inç tavada pişirin.
  6. Buzlanma önce serin 10 dakika olsun.
  7. Karamel Icing olun: Önce bir tencerede 1/2 fincan tereyağı eritin. 1 su bardağı kahverengi şeker ile karıştırın ve yaklaşık 2 dakika kaynatın. 1/4 su bardağı süt ilave edin ve bir taşım kaynatın. Soğuk su kabını yerleştirin ve pudra şekeri ilave edin. Pürüzsüz kadar karıştırmaya devam edin. Hala sıcak kek yayılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder