Malzemeler:
2 ons Ghirardelli
% 60 Kakao Acı Çikolata pişirme bar, kırık ya da 1-inç parçalar halinde doğranmış
1/4 su bardağı krema
Pastalar:
4 ons Ghirardelli% 60 Kakao
Acı Çikolata pişirme bar, kırık ya da 1-inç parçalar halinde doğranmış
1/2 fincan parçalar halinde kesilmiş tereyağı,
2 büyük bütün yumurta
2 büyük yumurta sarısı
1/3 su bardağı granül beyaz şeker
1/2 çay kaşığı saf vanilya özü
1/4 su bardağı kek unu
Garnitür için Ahududu
Garnitür için krema
Ancak kaynayan su üzerinde bir benmari üst ya da ısıya dayanıklı bir kapta merkezleri yapmak için, krem çikolata 2 ons eritebilir. Karıştırmak için hafifçe çırpın.
Yaklaşık 2 saat süre ile buzdolabında, veya firmanın kadar. Ellerinizle, altı topları içine oluştururlar; soğutmak kadar gerekli.
F. pişirme spreyi ile altı 4-ons Ramekins veya muhallebi bardak Sprey 400 dereceye isitin.
Bir benmari üst ya da zar zor kaynayan su üzerinde ısıya dayanıklı bir kapta, kek yapmak için, pürüzsüz kadar ara sıra karıştırarak, çikolata ve tereyağı 4 ons eritebilir.
Geniş bir kapta, bir elektrikli karıştırıcı ile, bütün yumurta, yumurta sarısı, şeker ve yaklaşık 5 dakika boyunca yüksek hızda vanilya, ya da kalın ve ışık kadar çırpın. Eritilmiş çikolata karışımı katlayın ve kombine kadar sadece yumurta karışımı içine un. Ramekins içine pasta hamuru kaşık. Her ramekin ortasında bir çikolata top yerleştirin.
Kek dokunmak firma yaklaşık 15 dakika pişirin, ya kadar. Fırından çıkarın ve yaklaşık 5 dakika boyunca bekletin. Üst, invert üzerinde bir ters tabak yerleştirin, her ramekin iç etrafında küçük, keskin bir bıçak çalıştırın ve ramekin çıkarın. Ahududu ve krem şanti bir topak ile süsleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder