50g bitter çikolata (% 55 kakao katı ince)
85g tereyağı
1 yemek kaşığı süt,
su veya kahve
200g kendini yetiştirme un
½ çay kaşığı soda bikarbonat
85g ışık muscovado şeker
50g altın pudra şekeri
1 yumurta
142ml karton soğumuş krem
Üzeri için
100g bitter çikolata (yukarıdaki gibi)
100g beyaz çikolata
Fan 170C / geleneksel 190C/gas 5 firinda 10 kağıt muffin durumda olan bir çörek teneke hattı. Isıya dayanıklı bir kase içine çikolata kırın, tereyağı ve sıvı ekleyin. 30-45 saniye boyunca Orta üzerinde mikrodalga eritin (veya hafifçe su kaynayan bir tencerenin üzerine kase ayarlayın). Karıştırın ve soğumaya bırakın karışımı.
Un, soda bikarbonat ve bir kase içinde hem şeker karıştırın. Sonra un karışımı üzerine dökün ve bu soğutulmuş çikolatayı ekleyin, başka bir kapta yumurta yendi ve soğudu krem karıştırın. Sadece birleştirmek için karıştırın - overmix yoksa veya zor alırsınız.
Tam üç dörtte durumlarda içine Kaşık karışımı. Iyi yükseldi kadar 20 dakika pişirin. Yuvarlak ağızlı bıçakla kenarları gevşetin, onları bir kaç dakika için teneke içinde bekletin, daha sonra bir tel raf üzerinde kaldırın ve serin.
Üzeri için, yağlı kağıt üzerinden iki boru çanta yapmak (ya da iki temiz bir plastik torba kapalı uçları kesilir). Ayrı bir kase içine koyu beyaz çikolata kırmak ve 2 dakika sonra (ya da aşama 1 'deki gibi bir tava üzerinde) için Medium üzerinde mikrodalgada eritebilir. 2, bir torba içinde koyu çikolata kaşık dolusu ve diğer beyaz çikolatanın aynı koyun.
Bir seferde bir muffin ile çalışan, bu üstünde boru sonra, beyaz çikolata dört içe daireler biraz koşmak icar, kase koyu çikolata ile yayıldı. Küçük şiş kullanarak, bir örümcek ağı efekti oluşturmak için, merkezden kenara, düzenli aralıklarla çevreleri ile sürükleyin. Dört kekler ile tekrarlayın. Kalan beş günü, beyaz çikolata yayılmış ve karanlık ile süsleyin. En iyi yaptıkları konum gün yenen - daha iyi çikolatanın yumuşak iken.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder