400g tereyağı
200g sade çikolata
700g sade un
800g pudra şekeri
100g kakao
Soda 2 çay kaşığı bikarbonat
4 büyük yumurta
400ml ayran
Birleştirmek için
2 x 200g bar beyaz çikolata
550g yumuşamış tereyağı
550g pudra şekeri
2-3 x 80g çanta beyaz çikolata düğmeleri,
çiçekler ve kurdeleler, isteğe bağlı
180C/160C fan / gaz 4 ısı fırın. Gres ve parşömen derin, yuvarlak 20cm ve 15cm kek kalıbının tabanını ve kenarlarını hat - kağıt bir kaç cm kenarlarında yukarıdan geliyor emin.
Su ısıtıcısı kaynatın. Bir tavada yarım tereyağı ve çikolata koyun ve yavaşça karıştırarak eritin. Bir tutam tuz ile birlikte un, şeker, kakao ve bicarb yarısını karıştırın. Birlikte yumurta ve 200ml ayran 2 çırpın. Kuru malzemelerin içine erimiş çikolata karışımı ve yumurta karışımı kazıyın. 150ml kaynar su ekleyin ve yumru-özgür kadar birlikte bir elektrikli çırpıcı ile her şeyi usta. Onlar farklı raflarda (15cm bir 40 dakika sonra yapılmalıdır) üzerinde iseniz 30 dakika sonra menajeri takas 40-45 dakika teneke ve fırında, bölün. Onlar pişmiş konum test etmek için, bir şiş itin ve temiz çıkar edin. Kendi Kavanoz kek soğutun.
Yine 1. ve 2. adımları tekrarlayın, böylece 2 x 20cm kek ve 2 x 15cm kek ile sonuna kadar.
Ancak kaynayan su tencereye üzerinde bir kapta beyaz çikolatayı eritin. Tereyağı ve pudra şekeri birlikte çırpın, daha sonra beyaz çikolata yendi. Kek serin olduğunda, yarısında her biri bölünmüş. Eğer 2 x dört katmanlı kek ile sonuna kadar böylece tekrar bir araya sandviç için buzlanma kullanın. Sizin hizmet plaka üzerinde 20cm kek oturun ve üst üzerinde biraz daha krema yayılır. Bunun üstüne küçük kek oturmak ve tamamen krema ile kaplayın. Çikolata düğmeleri ile süsleyin.
Eğer eklemek istiyorsanız, bazı çiçekler güller gibi, yenilebilir bir şey seçin. , Biraz nemli bir mutfak kağıdının kaynaklanıyor sonra bazı sarılmak filmin sarılması, bir vecize yapmak bir şerit eklemek ve düğün gününde pasta ekleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder