4 Mart 2014 Salı

Çikolatalı Cupcake Tarifi

1 1/2 su bardağı çok amaçlı un
 1/4 çay kaşığı kabartma tozu
 1/4 çay kaşığı deniz tuzu
 1/2 su bardağı yumuşamış tereyağı,
 1/4 su bardağı beyaz şeker
 1/2 su bardağı esmer şeker
 1 yumurta
 2 çay kaşığı vanilya özü
 1 fincan minyatür semisweet çikolata
 1 (18.25 gram) kutusu sarı kek karışımı
 1 1/3 su bardağı su
 1/3 su bardağı kanola yağı
 3 yumurta
Un, kabartma tozu ve deniz tuzu fırçalamak birlikte; kenara koyun. Pürüzsüz kadar geniş bir kapta bir elektrikli karıştırıcı ile tereyağı, beyaz şeker ve esmer şekeri çırpın. 1 yumurta ve vanilya ekleyin ve pürüzsüz kadar dövdü. Sadece anonim kadar un karışımı karıştırın. Yeterli eşit birleştirmek için karıştırma, çikolata katlayın. Yemek kaşığı büyüklüğünde toplar içine hamur oluştururlar; yerde bir fırın tepsisine yerleştirin ve katı, yaklaşık 2 saat kadar dondurun. 350 derece F (175 derece C) bir isitin. Kağıt gömlekleri ile hat 24 muffin bardak. Kırmak için bir elektrikli karıştırıcı ile geniş bir kapta 3 yumurta yendi. Kek karışımı, su ve kanola yağı ekleyin; orta hızda 2 dakika boyunca dayak devam ediyor. Her 2/3 tam dolum, hazırlanan kek gömlekleri içine kaşık. Her cupcake üst ortasında donmuş bir çerez hamur topu yerleştirin. Cupcake kek kısmına takılan bir kürdan kadar önceden ısıtılmış fırında pişirin (değil çerez hamur top), yaklaşık 20 dakika temiz geliyor. Bir tel ızgara üzerinde tamamen soğumasını çıkarmadan önce 10 dakika boyunca tavalarda soğutun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder